Modellen

CAR TOPPERS: De Marine 10M is de lichtste aluminiumboot op de markt en daarmee prima op het dak van uw auto te vervoeren. Dankzij het lage gewicht en de speciale V-romp behaalt de boot hoge snelheden en behoudt een optimaal vaargevoel. Zelfs met lichte motoren komt de 10M al in plané. De Marine 10M is dan ook perfect voor pleziervaart, vissen of het varen met familie en vrienden.

RECREATIE / VISBOTEN: Een vlakke bodem, speciale stoelen en veel extra faciliteiten voor vissers zijn standaard in de Marine Fish uitvoeringen. De 17FSC en 17D-star SC zijn uitgerust met een visbun, navigatieverlichting, accubox en elektrische bedrading. Het D-star model heeft zelfs een exclusieve stuurconsole met 2 zittingen. Bovendien hebben verzekeren deze Marine boten u van grote stabiliteit en veiligheid tijdens het pleziervaren of het varen onder extreme omstandigheden.

JON BOTEN: De geklonken Marine Jon boten zijn ideaal voor vissers. Deze boten hebben een platte bodem, grote stabiliteit en een laag gewicht. De compacte 1032, 1232 en de 1436L Jon boten zijn te vervoeren op het imperiaal van uw auto. De grotere 1436, 1448 en 1648 Jon boten zijn ontworpen voor motoren met meer vermogen en kunnen ook gebruikt worden voor het vervoeren van vele soorten lading.

GELASTE JON BOTEN: De Marine boten 1654AW Jon en 1754 AW Jon zijn uitzonderlijk sterk door de geheel gelaste constructie. Ze zijn gebouwd om te presteren onder de meest zware omstandigheden. Zowel bij langzaam varen, als op hoge snelheden, zijn deze boten erg stabiel. De SC/CC modellen zijn uitgevoerd met een stuurconsole, voordek met opbergruimte, navigatieverlichting, visbun met luchtvoorziening, vloerset, bilgepomp en 2 visstoelen.

WERKBOTEN: Marine-werkboten zijn sterk, stabiel, slijtvast en standaard voorzien van veel nuttige accessoires en perfecte vaareigenschappen. Door het grote drijfvermogen zijn ze uitstekend geschikt voor professioneel gebruik door duikscholen, brandweer, vissers of onderhoudswerkers.

Bekijk alle modellen op onze website Bouwmeester Watersport.